Liliz Sulaiman :)
Assalamualaikum !




Travel this

Entry About


Message




HARI SEMALAM :(
Monday, 12 September 2011 | 01:52 | 0 Nanana
ASSAMUALAIKUM .....

(senyumlah) ,IKHLAS sikit, LHA LHA LILIY !!

akanlah,( KETAT )dari hari, ke hari .

TITLE 
^
|
|
|

sila lihat kat atas tu OK ! 

11.05 malam menunggu detik WISH berday ! 

selepas, TUTUP KEDAI laju-laju !

melangKah menuju KE KEDAI ,UMNO kat, depan UNITITI tu ! 

sekali pergi ,TOPUP dah HABIS :(     USAHA  lagy ,

PERGI, kat kedai runcit CAMELIA ,TOPUP MAXIS ,ADE TAK ??

NASIB baik ade ,maxis jarang topup ,sebab ACTIVE celcom ! 

HA HA HA HA HA 

UNTUNGLAH PAKAI CELCOM ! 

TAK LAMA LAGI ,NAIK HARGA  ! RM0.60 SEN ! 

LEPAS NIE semua KOREK, ( tabung simpanan )SAHAMLAH, JAWAPNYE .

aku usaha, punye usaha, call ! BERATUS kali   tut......tut.....tut....

TAPI gagal juga . 

ade satu text yang mamat tu hantar , (sory x jwp call td..td tdo..pnat keje la..)

sedih dengar ,tapi  nak buat macamnye ,terime je lha :(

aku orang keberapalah yang WISH ?? teringin nak tahu !

TENSION SANAD SEMALAM ! 

ade orang CH cari pasal ,bertambahlah BARAnye ! 


SEMUA BERMULA DARI FB !

'
'
'
'
'
'
'

V
V
V




siape buat open house nie , Lha Lha Liliy laparlha sebab seulas pun belum ade menjamu ape2 !
 ·  · 05 September at 12:30



AKU BERANGIN :(

memang ayat aku agak bersepah ,tapi kat sini, aku jelaskan , kadang-kadang, tak semua yang (pandai )boleh mencaci sesuka haty !

DAN kadang-kadang juga, tak semua yang( berWANG ) boleh membeli KASIH SAYANG :)

DI LUAR KAWALAN :) 

WALL LHA LHA LILIY

|
|
|
|
V
V

selama aku hidup ,tak ade kacau periuk nasi orang , walaupun santapan lancau bapak kau
 ·  · 20 hours ago


NIE AYAT ,BAHASA MELAYU ! 

OKKKK TAK ??


Biar mati di mata pedang, jangan mati kena tendang [Biar mati mempertahankan kehormatan daripada mati dalam kehinaan]


 Elok bahasa kan bakal hidup, elok budi kan bakal mati [jika tutur katanya elok, seseorang itu akan disayang semasa ia hidup, jika budinya banyak, seseorang itu akan dikenang walaupun ia telah mati]














Older Post | Newer Post